Vinteraktiviteter

Torsdag aften kl. 18.30 Svømning

Vi tilbyder igen i år svømning i Frederikssund Svømmehal, hvor du møder op tirsdag kl. 19.00 og mødes med en repræsentant fra roklubben, der sørger for betaling ved indgang, men husk at komme i god tid, der ventes ikke.

Tirsdag aften kl. 19.00 – 20.00 Yoga

Igen i år tilbyder vi yoga med en ny instruktør, nemlig Mia Bundgaard fra klubben. Det foregår i Frederikssund Gymansium drengegymnastksal.

Egometerroning i klubhuset

Der opstilles 3 ergometre i klubhuset:

• Kajakergometer
  • Roergometer 1
  • Roergometer 2

Registrer gerne jeres km på Rokort.dk, så vi kan se hvem der bliver ergometer-mester til foråret. Ror du ergometer i dit fitnesscenter eller hjemme, må du også meget gerne registrere de kilometer.

Fitness

Vi tilbyder også helt gratis for aktive medlemmer, adgang til fitness centret i Frederikssund Hallen, du skal blot bestille en nøglebrik hos Frederikssund Kommune på dette skema.

Fællesspisning i klubben

• Fællesspisning vender tilbage efter Corona