Klubtøj

Frederikssund Roklub har indgået en aftale med Joma Sport om klubtøj. Aftalen giver medlemmerne rabat på et stort udvalg af sportstøj.

Bestilling sker direkte på Jomasport.dk:

Du kan se alle tilgængelige produkter ved at klikke nedenfor (åbner nyt vindue):

Frederikssund Roklub Klubtøj – alle modeller

Frederikssund Roklub Klubtøj – Damemodeller

Frederikssund Roklub Klubtøj – Herremodeller

Frederikssund Roklub Klubtøj – Kajakafdelingen

1. Vælg produkt – som udgangspunkt har vi valgt produkter som er i roklubbens farver (Royal Blue). Der er mulighed for dame eller herre modeller. Desuden er der mulighed for at bestille jakke og bukser for sig hvilket der har været et stort ønske fra medlemmerne

2. Brystlogo og tekst på ryggen (Frederikssund Roklub) er på som standard, og i en kvalitet som gør at det holder. Dette gælder IKKE kajak-udstyret da det er ekstra strækbart og derfor uden print.

3. Indtast rabatkode fr3600fr (fr3600 – for kampagnetilbud løbende til 30/6-2015)

4. Betal for varen med kreditkort og indtast dine oplysninger og de bestilte varer sendes hjem til din adresse.

Tøjet vil løbende blive udskiftet når der kommer nye modeller. Dette sker typisk hver andet eller hvert fjerde år.

OBS: Tøj i Microfiber er som løbetøj, mens Polyester er tykkere ligesom “gammeldags” træningstøj.

Husk at der ikke er returret af tøjet da der er påtrykt logo!!!