Inriggerkursus

Rokursus i Inrigger – På den anden side af COVID-19
Frederikssund Roklub tilbyder nu undervisning i roning i inrigger både.

Kunne du tænke dig at dyrke motion i det fri og samtidig få mange oplevelser i naturen sammen med klubbens medlemmer? Så har du nu mulighed for at lære at ro når der d. 13. og 14. juni 2020 holdes inrigger kursus – Begge dage fra kl. 09:00 – 16:00.

Kurset foregår i en 2 eller 4 åres Inrigger. Efter endt forløb giver kurset ret til at deltage som inrigger roer i Frederikssund Roklub når du har indmeldt dig.

Inrigger roning er en super god trænings- og motionsform, hvor du bruger flest muskelgrupper –  Det træner stort set hele kroppen og sjælen, fordi du også kommer midt ud i naturen.

Er du interesseret og vil du hører mere, kontakter du formanden for inriggerudvalget, Britta Enna, på mail: brittaenna@gmail.com

Hvad kræves der for at kunne deltage i kurset:

• Alm fysisk form
  • Godt humør
  • Svømmebevis som viser du kan svømme 300 meter (kan fås i feks. Frederikssund Svømmehal)

Hvad kan du efter kurset:

• Kommandoer og rotag
  • Søvejsregler

Efter endt kursus og når du har fået roet en sæson eller to og fået nogle kilometer på bagen er der mulighed for at tilmelde sig et “Kortturs-styrmandskursus”.

Til kurset skal du medbringe følgende:

• Sportstøj eller Løbetøj inkl vind/ vandtæt jakke
  • Lette sportssko
  • Kasket (ikke påkrævet men kan være god i forhold til sol.)
  • 1 flaske vand

Forplejning er inkluderet i kursus gebyret.

Næste kursus:  13. og 14. juni 2020 – Begge dage fra kl. 09:00 – 16:00
Bliver der behov, vil der blive oprettet et kursus ekstra, senere på sæsonen.